ponedeljek, 2. marec 2009

Uspešno izpeljan smučarski tečaj!

V soboto, 28.02.2009 se je uspešno zaključil smučarski in deskarski tečaj za 29 mladih, nadobudnih tečajnikov, ki so imeli dovolj želje in poguma, da so se spustili po zasneženi strmini v Križajevi dolini.
Tečaj se je pričel že v četrtek v dopoldanskih urah, ko so učitelji in vaditelji smučanja otroke razporedili v skupine, razvrščene po predhodnemu smučarskemu znaju. Učitelji, Marko Šebalj, Robi Treven, Roman Mivšek, Boštjan Čuk, Rok Kunc, Martina Nartnik in Sebastijan Hrovatin so nase prevzeli veliko odgovornost, saj so morali tečajnikom pokazati osnove smučanja in deskanja, pa tudi zahtevno vzpenjanje z vlečnico. Ker je učenje smučanja in deskanja vse prej kot lahko delo, so se morali učitelji še posebaj potruditi, saj je tako mlade in energične tečajnike težko motivirati za več ur skupaj, vendar so svoje znanje dokazali na najboljši možni način in to tako, da je vseh 29 tečajnikov uspešno zaključilo tečaj, za katerega so dobili tudi priznanje.

ŠD Kovk Rovte se zahvaljuje vsem tečajnikom in njihovim staršem za udeležbo na tečaju, učiteljem in vaditeljem smučanja in deskanja, Niku Skvarča za izposojeno vlečnico, Janezu Petkovšek za poravilo vlečnice, ter vsem ostalim, ki so kakorkoli pripomogli pri izvedbi tečaja.

Nasvidenje na Smučarskemu tečaju 2010!







Ni komentarjev: