torek, 11. september 2007

Kolesarska dirka - rezultati

Za nami je avgust in tudi poletje, zato smo se v nedeljeo, 2.9.2007, znova zbrali vsi ljubitelji kolesarjenja in » odpeljali « tradicionalno kolesarsko dirko ROVTE – VRH SV. TRIJE KRALJI. Dirka se je pričela ob 14:00, na štartu pa se je zbralo 19 tekmovalcev vseh starosti. Kolesarji so bili razvrščeni po več kategorijah (do 15/20/30/50 let in nad 50 let ter dekleta do 35 let in starejše).
Najboljši čas je pripadel kar dvema kolesarjema in sicer Anžetu Brenčiču in Anžetu Žaklju. Oba sta na cilj pridrvela s tako hitrostjo in izenačenostjo, da ju naše precizne časomerilske ure niso uspele razvrstiti po vrstnem redu, zato smo se po posvetu odločili, da oba tekmovalca proglasimo za zmagovalca. Ker nam je bilo vreme zelo naklonjeno, je dirko obiskalo tudi veliko gledalcev, ki so glasno vzpodbujali svoje favorite. Po kolesarski dirki je sledila razglasitev zmagovalcev, ter tudi dobitnikov priznanj za 30,40 in 60 vzponov na Vrh sv. Treh kraljev.

ŠD Kovk Rovte se zahvaljuje vsem tekmovalcem, ki so se udeležili kolesarske dirke in jim čestita za dosežene rezultate, ter tudi vsem kolesarjem in pohodnikom za vztrajno obiskovanje Vrha sv. Treh kraljev. Lep pozdrav na kolesarski dirki 2008.

Anže Brenčič (v sredini) in Anže Žakelj (desno) sta bila dobitnika priznanja za najboljši čas dirke:

Kolesarska dirka Trije kralji 2007 - galerija slik

Vsi rezultati
Reportaža: Daviducci

Ni komentarjev: