sreda, 15. april 2009

Vabilo na zaključek plezanja na umetni steni v sezoni 2008/2009

Kar prehitro so minili zimski meseci in prišel je čas, ko bomo počasi zaključili z našim druženjem ob torkih popoldan, saj nas sedaj sonce že priganja, da zapustimo mračno dvorano v DOMU KRAJANOV, in našo umetno steno zamenjamo za drevesa in skale v naši okolici. Pridno smo se zbirali na plezalskih uricah za naše najmlajše, kjer smo se učili gibanja v vertikalnem svetu. Zabavali smo se ob raznih igricah in čas nam je vedno prehitro minil. Preden pa se razkropimo vsak na svojo stran in čakamo na jesen, ko bomo spet pričeli z našimi aktivnostmi na umetni steni, pa izkoristimo priložnost, da pokažemo, kaj smo se v pretekli zimi naučili.

Zato vse plezalce vabimo na:

ZAKLJUČEK PLEZANJA NA UMETNI STENI
SEZONA 2008/2009

V okviru prireditve bo za vse plezalčke in plezalce izvedena tekma v športnem plezanju na umetni steni v DOMU KRAJANOV v Rovtah. S tekmo bi radi širšemu krogu mladih predstavili ta šport, hkrati pa tudi našim staršem pokazali, kaj smo se v pretekli sezoni naučili.
Lepo vabljeni vsi otroci, ki ste obiskovali plezalske urice, da se udeležite tekme, ki bo v torek, 21.04.2009 ob 17. uri na umetni steni v DOMU KRAJANOV v Rovtah. S seboj prinesite zvrhan koš dobre volje in igrivosti ter pripeljite starše, če je le mogoče.
PRIDITE NE BO VAM ŽAL!
Da pa ne bi kdo mislil, da je plezanja sedaj nepreklicno konec, vam obljubljamo, da se bomo spet srečali v jeseni. Naša druženja se bodo spet nadaljevala z mesecem oktobrom. Ko bomo otvorili SEZONO 2009/2010.

LEPO VABLJENI! PLEZALNI ODSEK PD ROVTE

P.S. MEDALJE BODO, ČE BOMO PRIDNI PA ŠE PALAČINKA PARTY!!

Ni komentarjev: