petek, 30. november 2007

V Rovtah nekaj manjka

Ta teden so v Rovtah podrli staro trgovino. Čeprav stavbe najbrž nihče ne pogreša, saj že nekaj let ni bila v uporabi, na tem mestu nekaj manjka.
Kaj bi predlagali, da se zgradi na tem mestu?
Odgovorite v anketi ali v komentarjih!

11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

edino pravilno, da so to staro trgovino podrli, saj je bila samo v sramoto ne pa v okras. namesto le-te predlagam da zgradijo že tako potrebni vrtec. to je seveda moje mnenje.

Anonimni pravi ...

Se popolnoma strnjam s prvim komentarjem

Anonimni pravi ...

Jaz pa mislim, da Rovte rabijo disco al pa eno ornk pivnco

Anonimni pravi ...

skrajni čas da se je razpadajoč objekt podrl. saj je bil kraju v sramoto.

mislim pa, da je vrtec še kako potrebna in nujna novogradnja v rovtah.

Anonimni pravi ...

no tud pivnica bi prav prišla...sam priznaj da je lahko na drugem mestu po nujnosti...

Anonimni pravi ...

Idej za zapolnitev nastale praznine je kar nekaj, vrtec je nujno potreben, ravno tako žalna vežica. Mislim, da bi zraven cerkve bolj spadala vežica, vrtec pa bi bilo dobro da se postavi malo stran iz glavne ceste.

Anonimni pravi ...

Res da je vrtec v Rovtah NUJEN, ampak jasno da ne ob glavni cesti!!! In vrtec ni samo ena hisa ob cesti. Vrtec je pomemben objekt, ki mora otrokom nuditi veliko, prostorno, varno igrisce. Aha, kdaj bodo v Rovtah postavili lezece policaje ali pa plocnike?!?

Anonimni pravi ...

Kar nekaj zanimivih vprašanj se odpira, mogoče bi morala tudi krajevna skupnost narediti svojo spletno stran in odgovarjati na podobna vprašanja in predloge.

Anonimni pravi ...

Ok, vrtec je res na prvem mestu, ma nikakor ne ob glavni cesti. Kje pa bi se otroci igrali? V cerkvi, mogoče?

Anonimni pravi ...

Ok, se strinjam da je za vrtec lokacija čist neprimerna. Mrliške vežice pa v Rovtah, vsaj za enkrat še ne rabmo. Tistih deset pogrebov na let je čist vseen, ali je al je pa ni. Sploh pa se v Rovtah navade težko spremenijo. Kako boš prepričal svojce naj svojega najdražjega zaklenejo v tisto garažo(vežico) in gredo po tem domov? :) Drugje možno, v Rovtah pa TEŽKA! Drugače bi pa lohk na mestu sedanje praznine postavili tisto kar je že nekoč tam stalo, pa so nam vrli sosedje Žirovci kupili in uničili. Lahko bi spet imeli Kmetijsko Zadrugo al pa kakšno podružnico kakšnega logaškega urada. opcij je veliko!!!

Anonimni pravi ...

Jaz pa mislim, da bi moral tam zgradit avtobusno postajo. Saj verjamem, da je že marsikdo od vas pozimi stal v snegu/dežju in se stiskal ob steno cerkve in čakal na avtobus, ki tako kot ponavadi zamuja!
Drugače pa ne bi bilo slabo, če bi v Rovtah imeli tudi kakšno dvorano za kulturne prireditve s tapiciranimi sedeži!