torek, 28. julij 2009

Kampiranje mladih gasilcev v Savudriji.

PGD Rovte je med 13.7.2009 in 20.7.2009 popeljal mlade gasilce iz Rovt in Petkovca na enotedensko kampiraje v Savudrijo. Letos smo na morje peljali 8 otrok. Na taborjenju so jim delali družbo vrstniki iz Gor. Logatca, Laz, Vrhnike in Drenovega Griča, tako da je med otroki postalo veliko novih poznanstev in prijateljstev.

Da pa ne boste mislili, da so se otroci le zabavali vam na kratko opišem dan, ki so ga naši otroci preživeli na kampiranju.

Po zajtrku so se morali najprej opraviti uro učenja, šele nato so jih mentorji odpeljali na dvourno učenje plavanja. Ob 11.30 je sledilo kosilo, po katerem so imeli otroci enourni počitek. Počitku so sledile popoldanske delavnice ( risanje, plesna šola, nogomet, ...), nato pa zopet dve uri čofotanja in veselja na plaži. Sledila je večerja po njej pa družabne igre.

Kot vidite so otroci zelo izkoristili čas, ki so ga preživeli na kampiranju v Savudriji, temu pa gre veliko zahvalo mentorji Iztoku Trpin, ki jih je vseh 7 dni skrbno pazil in poskrbel, da niso imeli prevelikega domotožja, ter da so prišli domov veseli in zadovoljni.

Drugo leto pa spet na kampiranje.


Ni komentarjev: