petek, 17. avgust 2007

ADSL v Rovtah

Poleg zasedenosti v službi je glavni razlog za dokaj majhno število objav na Rovte.tv tudi to, da v Rovtah NIMAMO ADSL PRIKLJUČKA!
Kolikor vem, je v Rovtah še veliko kandidatov, ki čakajo na razširitev centrale oz. je premalo interesentov, ki bi preklopili na konkurenčni in cenejši T-2.
Zato pozivamo vse, ki imate težave z dostopom do širokopasovnega interneta, da pišete protestno pismo na Telekom Slovenije, Stegne 19, 1000 Ljubljana ali še bolje, da se prijavite za dostop na T-2 (potrebno je vsaj 50 naročnikov v kraju).
Vabljeni ste tudi, da v komentarjih (objavlja lahko kdorkoli, tudi anonimno) opišete vašo izkušnjo s Telekomom ter dostopom do interneta v Rovtah.

4 komentarji:

Rayman2 pravi ...

Hmm mogoče bi blo pa dobr če bi se zbral paperje od vse, ki so zainteresirani, pol pa bi se mogoče celo dal kej narest če bi blo dost interesa.

Anonimni pravi ...

Saj ADSL v Rovtah je, koliko je še prosth kapacitet ne vem. Nimamo pa VDSL, ta pa bo prišel prav samo tistim ki so doma prav v Rovtah, saj je njegov domet nekje 1500 m, pa še tu je pogojeno z dobro infrastrukturo. Za mene ki nisem ravno iz Rovt, ta tehnologija ne pride ravno v poštev. Sanjam o optiki!

Rayman2 pravi ...

ja o VDSL pa bomo sanjal še tok dovg dokler nav optike do centrale ( prklučene ne pa sam potegjene ) tak da smo spet tm ker smo bli :)

Anonimni pravi ...

Upam da bo kmalu prišlo do kakšnega izboljšanja. Trenutne naročnike siol adsl bi opozoril, da v kolikor imajo 3,4 ali več let stare pogodbe, vam vaš dragi siol zaračunava še po takratnem ceniku. Torej kar nekaj dražje.